Serviceprogram

Tillverkares och våra egna serviceprogram

Med mer än 30 år i branschen har vi utvecklat ett eget serviceprogram för de maskiner som har fallit ur garantier och för de maskiner som inte ryms inom något serviceprogram utgivet av tillverkare. Vi följer tillverkarens serviceprogram där sådant finns. Vi tecknar service & underhållsavtal med till exempel kommuner.

I serviceprogram står det ofta ”kontroll”. Det innebär att funktion, kvalitet, slitage med mera kontrolleras och till exempel leder och vajrar smörjs. Vid kontroll ska vi upptäcka om byte av någon del behövs eller eventuellt behov av reparation föreligger. Du ska ha en driftsäker och miljövänlig maskin som håller. Du betalar ett fast pris för programmet. Tillägg för utbytta artiklar. Behov av eventuell reparation genomförs efter överenskommelse.

Vill du beställa/boka anger du till exempel ”Serviceprogram åkgräsklippare”. Nedan ser du vad som ska vara genomfört. Vår ambition är att hålla liv i din maskin. En åkgräsklippare ska vara startklar, ha vass klippare, och motorn ska spinna balanserat och jämnt. Åkgräsklipparen ska också kunna ställa om och vara lika driftsäker till vintersäsongen med till exempel tyngder, kedjor och plog.

Exempel på några av våra serviceprogram:

servprog001

servprog002


Tipsa gärna andra att du hittade oss.