Butik

Sök produkt, Trimmers, Kombiröjmaskiner, Skogsröjmaskiner,

Gräsklippare, Motorsågar, Begagnat, Erbjudanden.

Allt för Trädgård, Skog och Ved, Park och Bygge

I Butiken säljer vi vanligen förekommande fabrikat av verktyg, redskap, maskiner (el-, bensin-, dieseldrivna), högtrycks– och lufttrycksaggregat.

Du kan köpa det senaste marknaden har att erbjuda av förbrukningsartiklar (t ex trimmertråd, slipskivor, dammsugar-påsar och sandpapper m m) och tillbehör till maskiner och redskap.

Vi har trädgårdsmaskiner av olika storlekar och fabrikat, trädgårdsredskap och tillbehör av olika typer och för alla säsonger.

Vårt fokus ligger på service, reparationer och garantiutredningar på uppdrag av tillverkare, återförsäljare, byggföretag, industrier, kommuner och andra verkstadsföretag. I vår butik säljer vi produkter som har den kvalitet vi rekommenderar i förhållande till priset.

Branschen är komplex med många typer av maskiner, många olika tillverkare och en mängd olika kvalitetsnivåer. Det kan vara svårt att hitta rätt produkt till rätt pris.

Vi lämnar gärna råd vid köp av dyrare maskiner.

butik2

Beställ produkt med vår ”Produktbeställning” – Faxa (0171 – 44 88 92) eller Skanna den ifylld och skicka till oss via kontaktformuläret nedan. Alternativt kan du skriva din beställning eller förfrågan direkt i kontaktformuläret nedan.

Beställning kräver namnteckning. > 1 000 kr kräver deposition kontant eller med kort i butik. Hämtas i butik mot legitimation. Endast kort eller kontant. OBS! – Ej faktura.

Våra öppettider, Hitta hit

Namn:*

Epost:*

Tel:*

Välj rubrik:* BeställningFörfrågan

Ditt meddelande

Max 10MB. Tillåtna format: pdf, doc, docx, xls, xlxs

Bilaga:

captcha


Tipsa gärna andra att du hittade oss.